Individuele sponsors

Sarvodaya Nederland wordt ondersteund door een groot aantal trouwe individuele sponsors.

Singha reizen

Sri Lanka specialist Singha reizen organiseert individuele reizen op maat naar Sri Lanka. Door kennis en ervaring kan Singha altijd een passende rondreis samenstellen. U ziet niet alleen de bezienswaardigheden van Sri Lanka, Singha komt ook met ideeën als u eens iets anders wilt! Bovendien reist u met een doel naar Sri Lanka: een deel van de bedrijfswinst van Singha gaat naar projecten van Sarvodaya. Singha reizen ondersteunt op dit moment het CBR-programma. www.singhareizen.nl

KOOK, stichting voor ontwikkelingssamenwerking

KOOK sponsort in 2015 het project “vulnarable people”, een project om kwetsbare mensen met een handicap aan het werk te helpen. Het project is onderdeel van het CBR programma

KOOK: Victoriepark 2181ML Alkmaar, 072-5117891.

Samen voor Ma Savena

De groep “Samen voor Ma Savana” ondersteunt voor minimaal vijf jaar het tienermoederhuis Ma Savena met circa € 6000,- per jaar.

Fonds Tjallinga weeshuis

Het Tjallinga Weeshuis is een fonds opgericht in 1541. Het steunt projecten die tot doel hebben het leven  van jongeren die het maatschappelijk en/of economisch moeilijk hebben te verbeteren.  Vanaf 2016 sponsort het Tjallinga Weeshuis de exploitatie van het Balapitiya boys-home tenminste 5 jaar.

Daarnaast sponsort het Tjallinga weeshuis in 2015 éénmalig een project waarmee voor de weeshuizen van Sarvodaya wordt geïnvesteerd in computers, les- en spelmaterialen.