Individuele sponsors

Sarvodaya Nederland wordt ondersteund door een groot aantal trouwe individuele sponsors.

Mi Corazon

Stichting Mi Corazon ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden, die uitgaande van van zelfwerkzaamheid, en (zo mogelijk) zelfstandigheid de ontwikkeling van betrokkenen bevorderen; Mi Corazon heeft in 2018-2019 het CBR programma gefinancierd.

KOOK, stichting voor ontwikkelingssamenwerking

KOOK sponsort in 2015 het project “vulnarable people”, een project om kwetsbare mensen met een handicap aan het werk te helpen. Het project is onderdeel van het CBR programma

KOOK: Victoriepark 2181ML Alkmaar, 072-5117891.

Samen voor Ma Savena

De groep “Samen voor Ma Savana” ondersteunt voor minimaal vijf jaar het tienermoederhuis Ma Savena met circa € 6000,- per jaar.

Fonds Tjallinga weeshuis

Het Tjallinga Weeshuis is een fonds opgericht in 1541. Het steunt projecten die tot doel hebben het leven  van jongeren die het maatschappelijk en/of economisch moeilijk hebben te verbeteren.  Vanaf 2016 sponsort het Tjallinga Weeshuis de exploitatie van het Balapitiya boys-home tenminste 5 jaar.

Daarnaast sponsort het Tjallinga weeshuis in 2015 éénmalig een project waarmee voor de weeshuizen van Sarvodaya wordt geïnvesteerd in computers, les- en spelmaterialen.